Bli medlem

​​​​​​​Samköpsgruppen är en av de ledande leverantörerna av ramavtal för företag och organisationer där vi kan erbjuda medlemmar ett brett utbud av produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi garanterar högsta kvalitet och flexibilitet. Genom våra ramavtal kan medlemmar dra nytta av exklusiva villkor och priser som inte kan uppnås genom att köpa produkter och tjänster.

Dessutom kan medlemmar förlita sig på vårt engagemang för att uppfylla deras specifika behov och leverera skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet.
Som en pålitlig partner kan vi också hjälpa medlemmar att hantera risker och förändringar i marknaden genom att erbjuda en stabil leveranskedja och förutsägbara priser och villkor. Detta ger medlemmar full kontroll över sin affär och gör det enkelt att anpassa sig till förändringar och utveckla nya affärsmöjligheter.

Vi på Samköpsgruppen är dedikerade till att hjälpa våra medlemmar att maximera sin lönsamhet och effektivitet genom våra ramavtal. Som en av de ledande leverantörerna på marknaden kan vi garantera att medlemmarna alltid har tillgång till de produkter och tjänster de behöver, när de behöver dem, till bästa möjliga pris och villkor. Vi är stolta över vårt arbete och ser fram emot att samarbeta med fler företag och organisationer för att uppnå deras mål och öka deras framgång.

Är ni ett företag inom industri, maskinhandlare, verkstäder, har resande säljare, marina företag, åkerier eller hantverksgrupper? Då är vi rätt nätverk och kan öka lönsamheten för er.

Kontakta Kenny Strömberg för mer information kring de olika avtalen och dess förmåner.

Intresseanmälan

Kort om oss

Tillsammans har vi jobbat med inköp och försäljning för industri, maskinhandlare, verkstäder, resande säljare, marina företag, åkerier samt olika hantverksgrupper i över 40 år. Vi har rätt nätverk och kunskap för att skapa ökad lönsamhet genom smarta inköp och stora volymer.

Adress

Besöksadress 
Orvar Bergmarks Plats 2E
702 23 Örebro

Fakturaadress
Hemvärnsvägen 16
702 25 Örebro

Kontakta oss